20 Ιουνίου 2011 - Μαγειρέματα με φλωμάρια από τον Ηλία Σκουλά

Στο «Παντοπωλείου της Μεσογειακής Διατροφής» ο γνωστός chef και food editor, Ηλίας Σκουλάς, παρουσίασε τα φλωμάρια Λήμνου, το παραδοσιακό ζυμαρικό που παράγει η οικογένεια Χρυσάφη από τα ονομαστά ντόπια σιτηρά του νησιού, σε δύο συνταγές με καθαρά μεσογειακό χαρακτήρα:
- Φλωμάρια Λήμνου ΧΡΥΣΑΦΗ με μαριναρισμένο γαύρο και θυμάρι
- Φλωμάρια Λήμνου ΧΡΥΣΑΦΗ με tapenade από βιολογικό ελαιόλαδο