Μεσογειακή Σαλάτα με Φλωμάρια

Υλικά (για 3-4 μερίδες)
400γρ. φλωμάρια μέτρια ΧΡΥΣΑΦΗ
150γρ. τυρί μελίχλωρο ΧΡΥΣΑΦΗ
100γρ. λιαστές ντομάτες
100γρ. σύγκλινο Μάνης
3 κουταλιές κάπαρη Σαντορίνης
3 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές ελιές Καλαμών σε ροδέλες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, μαϊντανός
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό για 7 λεπτά περίπου. Τα σουρώνουμε και τα τοποθετούμε σε ένα μπωλ. Κόβουμε το σύγκλινο και το μελίχλωρο σε μικρά κυβάκια και τα προσθέτουμε στα ζυμαρικά. Ρίχνουμε τη λιαστή ντομάτα με τις ελιές, την κάπαρη και το ελαιόλαδο μέσα στο μπωλ και ανακατεύουμε καλά. Πασπαλίζουμε με το πιπέρι και τον μαϊντανό και σερβίρουμε.