Κουνέλι γεμιστό με τυριά της Λήμνου

Υλικά (για 6-8 μερίδες)
1 μέτριο κουνέλι
Για τη γέμιση:
1 φλιτζ τσαγ. καλαθάκι Λήμνου ΧΡΥΣΑΦΗ
2 κουτ. σουπ. μελίχλωρο ΧΡΥΣΑΦΗ, τριμμένο
1 φλιτζ. τσαγ. κασκαβάλι ΧΡΥΣΑΦΗ, τριμμένο
1 φλιτζ. τσαγ. ανθότυρο
½ κουτ. γλυκ πράσινο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
2 κουτ. σουπ. πέστο βασιλικού αλάτι
Για τα συνοδευτικά στην σακούλα:
10 μικρές ολόκληρες πατατούλες
1 κουτ. γλυκ. πέστο βασιλικού
6-7 ντοματίνια
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε με άφθονο κρύο νερό το κουνέλι και αφαιρούμε τα εντόσθια, εφόσον υπάρχουν. Βάζομε μια κουταλιά πέστο βασιλικού στην κοιλιά του και το απλώνομε παντού με το χέρι μας. Σε ένα μπωλ αναμιγνύουμε τα τυριά με το πιπέρι. Γεμίζουμε την κοιλιά του κουνελιού με το μίγμα και ράβουμε με σπάγκο κουζίνας καλά, για να μην φύγει η γέμιση. Αλείφουμε εξωτερικά το κουνέλι με το υπόλοιπο πέστο. Στη συνέχεια το αλατίζουμε ελαφρά εξωτερικά και το τοποθετούμε σε σακούλα ψησίματος. Μαζί βάζουμε και τις πατατούλες, τις οποίες φτιάχνουμε ως εξής: Σε ένα μπωλ ρίχνομε τις πατάτες, τα ντοματίνια ολόκληρα , προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, το πέστο βασιλικού, το ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και πιπέρι. Κλείνουμε τη σακούλα καλά με το ειδικό κλιπ και την τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Ψήνομε στους 180 βαθμούς για μια ώρα και 30-40 λεπτά.