Επιδόρπιο με κρίθινο παξιμάδι & σταφίδες

Υλικά (για 6 μερίδες)
600γρ. γιαούρτι στραγγιστό ΧΡΥΣΑΦΗ
6 κουταλιές σούπας ζάχαρη
6 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών
200γρ. σταφίδες αποξηραμένες
100γρ. παξιμάδια κρίθινα ΧΡΥΣΑΦΗ τριμμένα
100γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα και θρυμματισμένα
Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ αναμιγνύουμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και 150γρ. σταφίδες.
Σε ένα άλλο μπωλ ανακατεύουμε το τριμμένο παξιμάδι με τα αμύγδαλα και τα μοιράζουμε σε γυάλινα ποτήρια. Από πάνω ρίχνουμε το μίγμα γιαουρτιού και γαρνίρουμε με τις υπόλοιπες σταφίδες. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά και σερβίρουμε.
Tip: Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις σταφίδες με άλλα αποξηραμένα κόκκινα φρούτα, όπως cranberries, blueberries κλπ.