Κριθαροκουλούρα με μελιτζάνες και μελίχλωρο

Υλικά (για 4 μερίδες)
4 κριθαροκουλούρες ΧΡΥΣΑΦΗ
2 μελιτζάνες κομμένες σε φέτες
1 ντομάτα ώριμη κομμένη σε κυβάκια
1 κουταλιά σούπας κάπαρη
2 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
100γρ. μελίχλωρο ΧΡΥΣΑΦΗ τριμμένο
λίγο ακόμα ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις μελιτζάνες από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν. Σε ένα μπωλ βάζουμε την ντομάτα, την κάπαρη, το μαϊντανό, το αλάτι και τις 4
κουταλιές ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά. Ραντίζουμε κάθε κριθαροκουλούρα με νερό, για να μαλακώσει, και από πάνω τοποθετούμε μια φέτα μελιτζάνας, λίγο μελίχλωρο τριμμένο και μια κουταλιά από το μίγμα. Πασπαλίζουμε με το πιπέρι και σερβίρουμε.
Tip: Ένα εξαιρετικό συνοδευτικό για ούζο ή τσίπουρο!