Μεσογειακή Ομελέττα

Υλικά (για 6 μερίδες)
6 αυγά
4 πιπεριές πράσινες κομμένες σε λωρίδες
1 κρεμμμύδι ξερό κομμένο σε ροδέλες
6 ελιές Καλαμών κομμένες σε ροδέλες
150γρ. ντοματίνια
100γρ. τυρί μελίχλωρο ΧΡΥΣΑΦΗ τριμμένο
3 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι θερμαίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και αφήνουμε το τηγάνι στη φωτιά μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά τους. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι. Προσθέτουμε το τυρί και αφήνουμε την ομελέττα να ψηθεί σε σιγανή φωτιά.
Σερβίρουμε την ομελέττα ολόκληρη ή κομμένη σε κομμάτια και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.