30 Ιουνίου 2011 - Γευσιγνωσία τυριών στο «Παντοπωλείον της Μεσογειακής Διατροφής»

Ο γνωστός chef και food editor, Ηλίας Σκουλάς, μαγείρεψε ειδικά για τους φίλους του «Παντοπωλείου της Μεσογειακής Διατροφής» πρωτότυπες καλοκαιρινές συνταγές με τα τυριά της εταιρείας ΧΡΥΣΑΦΗ. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ονομαστά λημνιακά τυριά, όπως το Καλαθάκι Λήμνου, το κασκαβάλι και το μελίχλωρο, και να πάρουν ιδέες για συνταγές και τρόπους μαγειρέματος,