Η Εταιρία Προϊόντα Συνταγές Διακρίσεις Δημοσιεύσεις Εκδηλώσεις Λήμνος
Χρυσάφη στη Λήμνο Σημεία Πώλησης Επικοινωνία

Εκδηλώσεις

English
Συμμετοχή στην ANUGA 2015 - Αίθουσα 10.1 Σταντ Α052 Συμμετοχή στην ANUGA 2013 - Αίθουσα 10.1 Σταντ Α052 Ημέρες Γαστρονομίας - Ονομασία Προέλευσης Ελληνική Συμμετοχή στη SIAL 2012 - Αίθουσα 7 Σταντ 7Ρ 077 28 Δεκεμβρίου 2011 - Χειμωνιάτικα μαγειρέματα με φλωμάρια και τυριά ΧΡΥΣΑΦΗ 30 Ιουνίου 2011 - Γευσιγνωσία τυριών στο «Παντοπωλείον της Μεσογειακής Διατροφής» 20 Ιουνίου 2011 - Μαγειρέματα με φλωμάρια από τον Ηλία Σκουλά

20 Ιουνίου 2011 - Μαγειρέματα με φλωμάρια από τον Ηλία Σκουλά

Στο «Παντοπωλείου της Μεσογειακής Διατροφής» ο γνωστός chef και food editor, Ηλίας Σκουλάς, παρουσίασε τα φλωμάρια Λήμνου, το παραδοσιακό ζυμαρικό που παράγει η οικογένεια Χρυσάφη από τα ονομαστά ντόπια σιτηρά του νησιού, σε δύο συνταγές με καθαρά μεσογειακό χαρακτήρα:

  • Φλωμάρια Λήμνου ΧΡΥΣΑΦΗ με μαριναρισμένο γαύρο και θυμάρι
  • Φλωμάρια Λήμνου ΧΡΥΣΑΦΗ με tapenade από βιολογικό ελαιόλαδο
2012 - 2013 © HRYSAFIS S.A.
design by